DIGITAL KOMMUNIKATION

Digital kommunikation

I dagens samhälle så ska man synas överallt, framförallt digitalt på hemsidor och sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram osv. Det är många som tycker det är både jobbigt och svårt att behöva uppdatera alla dessa kanaler. Men digital kommunikation behöver inte vara svårt.

WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. Det är dessutom världens mest använda publiceringsverktyg. Med WordPress kan ni använda ett verktyg för att skapa responsiva hemsidor som funkar oavsett plattform; dator, platta och mobil. Dessutom ett verktyg för att publicera information i många kanaler på ett ställe. Genom att ex. lägga in en nyhet på er hemsida kan ni välja om denna nyhet också ska läggas ut på sociala medier direkt. Man kan också göra tvärtom, använda sociala medier som källa för nyheter och evenemang till hemsidan och Instagram att visa bildgalleri, många är ju mer van att använda sociala medier.

Jag hjälper er att sätta upp er hemsida, göra de inställningar som behövs och visa er de grundläggande kunskaper ni behöver för att sköta er digitala kommunikation i vardagen, enkelt och effektivt. Självklart finns jag som stöd och hjälper er vid behov, jag ser också till att er hemsida är säker och uppdaterad. Jag hjälper er också med de sociala medierna. Starta upp och skapa konton om ni inte har. Sätta upp kopplingen mot er hemsida så ni bara behöver lägga in information och nyheter på ett ställe!