FREDDE

Fredde

Fredrik Ulander heter jag och startade Freddes Grafiska Produkter & Tjänster 2016, ett företag som erbjuder tjänster och produkter inom den grafiska branschen. Med mer än 25 års erfarenhet inom alla delar av den grafiska branschen så kan jag erbjuda en heltäckande service från idé till färdigt resultat. Allt från idétänkande, layout och design till färdiga produkter som ex. trycksaker, skyltar, dekorer och utställningsmaterial. Jag gör inte allt själv men med mina kontakter ser jag till att ni får rätt produkt och tjänst till rätt pris.

Vill ni ha EN kontakt för all er reklam, kommunikation, grafiska produkter och tjänster istället för att behöva vända er till flera aktörer, någon som kan branschen och kan hålla ihop era önskemål och projekt, hör av er till mig.

Mitt senaste tillägg i CV:t är hemsidor. Jag har utbildat mig i publiceringsverktyget WordPress och kan nu hjälpa er skapa snygga, funktionella och lättskötta hemsidor som ni kan sköta själva…om ni vill, annars hjälper jag er. Dessutom får man med WordPress ett publiceringsverktyg där man även kan publicera på sociala medier, allt på ett ställe.

Min bakgrund

Började som tryckarlärling 1989 och har sedan dess varit branschen. Har fått arbeta med det mesta i vår bransch; trycksaker, skyltar, dekorer m.m. Dessutom fått verka i hela kedjan från sälj, original, prepress till produktion och montering. Sista 5 åren har jag varit chef på två olika företag inom Ågrenshuset koncernen.

Utan egentligen formell utbildning har jag gått den långa vägen och lärt mig branschen från grunden. Jag har erfarenheten, kunskapen och kontakterna för att kunna erbjuda er rätt lösningar.